Haz clic aquí para volver a la página de inicio

Com sóc!

Sóc una persona oberta, creativa i atrevida, amb unes gotes de més de somniador. Aquest caràcter ha fet que ja des de petit, hagi estat un cul de mal seient, massa mogut diuen!!

Aquest caràcter, ha fet que durant els anys, hagi estat implicat en moltes de les activitats i associacions del poble, ja sigui, la música, el teatre, els escoltes, sardanistes bastoners, centre excursionista, gimnasos, i bàsquet tant jugador com entrenador.

Gràcies a monitors, entrenadors, professors, amics, pares, etc. crec tinc assolits uns valors que m'han preparat per la vida actual, com ara optimisme realista. Una petita història, que exemplifica el que comento, és la següent.


"En un vaixell de vela al mar, deixa de bufar el vent. Un optimista diria: esperem... aviat bufarà de nou; un pessimista diria: ostres... som pell; un realista es posaria a remar.", (molt maco, però el realista està cagat!!).

Per mi l'optimista realista, es posaria a remar, però feliç doncs sap que no fer res es pitjor, i que la natura canvia i tard o d'hora tornarà el vent.

Dono un bot de confiança a aquelles persones que amb la seva entrega i dedicació, m'han forjat en la vessant de la responsabilitat envers projectes a través de la disciplina i la duresa del treball. Deixant clar que:


"Del patiment apareixen les ànimes més fortes. Els caràcters més sòlids estan llaurats de cicatrius". (Khalil Gibran)

Altres valors que estic agraït, a qui me'ls han interioritzat, són la competitivitat; malauradament en aquesta societat, on la lluita per l'estatus, per un lloc de treball, per una victòria el dissabte, per trobar un aparcament abans que un altre, etc... és el pa de cada dia, és bo (penso) estar preparat.

Durant molts anys, de pujar cims, de jugar partits, de fer oposicions, etc. arribes a veure, que la derrota sovint és tant, o més dolorosa quan creus que podies haver donat més, superant-se.


"Aquell qui obté una victòria sobre un altre home, és fort; però qui obté una victòria sobre si mateix, és poderós". (Lao Tse)

En els últims anys, veient que no es podia portar tot, decideixo enfocar els meus esforços en ser millor en un del múltiples hobbies que tenia i que mes m'apassionava, entrenador de bàsquet. Aquí conec el valor del sacrifici, doncs deixar el grup de música, deixar els escoltes, deixar la pràctica del muntanyisme, deixar la convivència de caps de setmana amb amics, marxar del poble per volar més alt,... va ser dur... però un somni no pot quedar en això i prou.


"La coherència és proporcional a la distància entre el que es diu i el que es fa." (Maceiras).

En aquests moments, em defineixo com una persona alegre, valenta i coherent; capaç de somniar i lluitar per arribar-hi, amb capacitat d'empatia amb els que lluiten i dubten, amb eines per liderar el canvis dels meus equips, i de la meva vida.