Haz clic aquí para volver a la página de inicio

Qui sóc!!!

Em dic Esteve Caballol.

Sempre he volgut fer coses i generalment les he aconseguit. La lluita per aconseguir reptes ha marcat moltes etapes del camí de la meva vida.

Recordo al començar a jugar a bàsquet a l'edat infantil en un equip de cadets ja consolidat fins aconseguir arribar a l'equip sènior. Començar a tocar la guitarra als catorze anys a convivències amb els escoltes i amb 19 anys amb un grup de música guanyar un concurs dels 40 principals de maquetes musicals. Enamorat de la natura i gracies als escoltes, conec els Pirineus i els seus racons, havent coronat els seus cims mes alts abans dels 18 anys.

Gracies al bàsquet i la meva passió per ell començo als quinze anys a entrenar equips joves al poble, al mateix temps que jugo jo. Aquest fet em farà estudiar Educació Física a l'Inef de Barcelona (CAFE).


En aquest punt de la meva vida un gir inesperat, però positiu, canviarà per sempre el meu futur.

L'estiu del 98 sóc convidat al campus Élite Jove, on de la mà de molts entrenadors veig la realitat del bàsquet fora del meu poble, la gana de saber mes i explorar (com ja, des de petit) em fan deixar el meu club de tota la vida i començar a viatjar per Catalunya coneixent diferents metodologies, filosofies variades, projectes esportius, etc. a l'empara d'altres clubs.


"Les grans ànimes tenen voluntats... les febles tan sols desitjos." (Sòcrates)

Aquesta frase, es la que, des d'aquell dia i fins avuí, mes m'ha acompanyat.


Donada la meva vocació per ajudar i donar servei als altres i tenint clar que volia ser un bon entrenador, vaig encarar part de la meva activitat a ser bomber professional, per tal de coordinar horaris, flexibilitat i llibertat pr combinar la meva gran passió pel bàsquetbol.

Es per això que durant els cinc anys de carrera, treballo als estius d'auxiliar de bomber, acumulant punts i experiència, per després superar una, de les mes dures oposicions. El mateix any acabo la llicenciatura, que em donarà una gran base per exercir d'entrenador.


Actualment amb setze anys d'experiència d'entrenador a les esquenes; mes de vint i cinc equips dirigits; 9 anys de bomber professional, i feliçment casat i amb una nena; el meu amic Sòcrates ja m'està picant l'ullet, doncs ja sabeu que no puc parar... soc així!!!