Haz clic aquí para volver a la página de inicio

Què diuen!!

Xavi Garcia

Entrenador ACB i LEB

Esteve Caballol és passió desenfrenada pel bàsquet. Aprèn i ensenya, ensenya i aprèn.

Quan es proposa una cosa, s'hi aboca, a vegades de forma irracional, aquesta és la seva grandesa. No li fa por equivocar-se, és capaç d'aprendre dels errors perquè el fi últim ho mereix.

L'admiro profundament per la seva capacitat de superació, la seva energia positiva i la seva determinació i la coherència. Es una persona amb qui parlar de bàsquet i de la vida.

Molta sort amb aquest nou projecte de la pàgina Web que segur que t'acostarà a l'objectiu!


Scott Colin McInnes

EE.UU A4 HS League Head Coach

Coach Cab...

"Wow!!!" Quina delícia treballar amb Caballol. Te una energia increïble. Sempre positiu, disposat a corregir i fer millor cadascun dels jugadors. Sóc millor entrenador des que el vaig conèixer i vaig poder treballar amb ell; mentre va estar a EE.UU.

Sempre li oferiré el meu temps i valoro molt la seva amistat.

En referència al meu bàsquet, ell va estirar la meva comprensió, del que per mi era el bàsquet fins aquell moment. Ara, gràcies a ell, el veig d'una manera diferent.


Christopher Davis

EE.UU J.V HS League Head Coach

L'entrenador Esteve Caballol és una de les millors ments del bàsquet que he conegut.

Ell és agut y molt detallat sobre el joc, ha fet millors el nostre cos tècnic i jugadors amb el treball que ha realitzat aquí.

El nostre Junior Varsity Team, va jugar la millor defensa que mai ha tingut Millbrook High School i els nostres jugadors més joves s'han convertit en veritables lectors del joc

Gràcies Coach Cab. Ens faria molta il·lusió que tornés de nou aviat!! Ha estat un gran entrenador i mentor!!